Izvor:Foto: Profimedia

Konjunkcija VENERE i PLUTONA zamrsiće ljubavne konce SVIMA

Izvor: Nportal

08.07.2024.

19:15

OD 11. JULA DO 16. JULA, Venera će biti u opoziciji sa Plutonom, što će doneti dramatične promene u emotivnim odnosima. Život će vam u ovom periodu možda izgledati poput rijalitija, a neki će znakovi posebno osetiti ovu energiju.

Tokom ovog perioda, mogu se pojaviti šokantne informacije o vašem partneru, a tajne će izlaziti na videlo – i vaše i tuđe. Moguće je da se zaljubite u nekoga iako ste zauzeti, a isto to može se dogoditi i vašem partneru tokom veze ili braka.

BloombergAdria.com

 

Aspekat Marsa i Urana

Istovremeno, Mars i Uran će biti blizu jedno drugog, što će doneti dodatni haos u odnosima, nekontrolisane reakcije, potencijalnu tenziju, dramu i iznenađenja. Mars je planeta besa, akcije i agresije, dok Uran simbolizuje nagle odluke i poteze, pa se može očekivati puno turbulencija.

Ovaj aspekt će svi osetiti, ali će najviše uticati na one koji imaju znak, podznak, mesec ili Veneru u određenim znacima. Posebno će biti pogođeni oni koji su rođeni u znaku, podznaku, ili imaju mesečev znak ili Veneru u Škorpiji, Biku, Vodoliji ili Lavu.

Škorpija

Škorpije će se suočiti sa izdajanjem bliskih osoba. Možda ćete saznati da vaš partner skriva nešto važno od vas, što će izazvati snažne emotivne reakcije.

Bik

Bikovi mogu doživeti finansijske probleme zbog partnera. Nesuglasice oko novca mogu izazvati ozbiljne svađe i narušiti stabilnost veze.

Vodolija

Vodolije će imati problema sa poverenjem. Moguće je da će sumnje u vernost partnera izaći na površinu, što će stvoriti napetost i distancu u vezi.

Lav

Lavovi će se suočiti sa ljubomorom i posesivnošću. Partnerova ljubomora može dovesti do sukoba i narušiti harmoniju u vezi.

Ovaj period će zahtevati dodatnu pažnju i razumevanje u vezama. Svi znakovi bi trebalo da budu spremni na izazove i da se potrude da sačuvaju mir i stabilnost u svojim odnosima.