Izvor:Foto: Profimedia

Zašto bokserice napred imaju RUPU? Nije samo zbog mokrenja!

Izvor: Nportal

11.12.2021.

16:52

PROIZVOĐAČ donjeg rublja "Sheath" nedavno je razjasnio zbog čega su napravili rupe na prednjoj strani bokserica, tehnički poznate kao "muve". Kažu da je jedna od njenih glavnih svrha, jednostavno, da omogući muškarcima da lako izvuku svoj polni organ kako bi urinirali bez skidanja bokserica.

- Rupa u vašim boksericama naziva se i muva - objasnili su proizvođači donjeg rublja na svojoj veb stranici. - Možete izvaditi spolovilo kako god želite, ali funkcionalni izraz je i dalje muva. Zašto je tu? Pogađate! Svrha muve je da vam olakša mokrenje dok nosite bokserice.

Oni takođe citiraju anketu koja sugeriše da samo 1 od 5 korisnika bokserica zapravo koristi rupu u tu svrhu. Oni navode da bi muva mogla da ima i drugu funkciju u modernim boksericama: da pruži udobnost i potporu donjim regijama.

BloombergAdria.com

 

- Današnje moderno donje rublje nije slično onome što su muškarci nosili čak i pre nekoliko decenija. U prošlosti je ovo područje bilo ravno. Ovaj dizajn ne daje muškarcu prirodan način da se njegov penis oblikuje. Srećom, muškarci danas imaju više opcija. Nove bokserice i muške gaće imaju dizajn koji zapravo ima prostraniju torbicu. Ovaj novi dizajn torbice daje muškarcu više definicije, udobnosti, potpore i slobode - objašnjavaju iz "Sheath"-a.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".