Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VIŠE NE KRIJE: Sale novu devojku upoznao PRE BRAKA s Jovanom

Izvor: Nportal

09.07.2024.

13:00

VEST o razvodu Jovane i Saleta iznenadila je mnoge...

Sale Tropiko, frontmen "Tropiko benda", i pevačica Jovana Pajić čitavu deceniju važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Stoga je vest o razvodu, koja je stigla krajem 2021. godine, sve iznenadila.

Nakon toga, oboje su se povukli iz javnosti. Jovana je nedavno, gostujući kod Goce Tržan, na temu novih emotivnih veza iskreno priznala:

- Nisam sebi postavila nikakve ultimatume. Otvorena sam za život, pevam, radim. Ipak, prošlo je malo vremena, dve godine. Subjektivni osećaj mi je tri meseca. Verovatno ću, kada se životno stabilizujem, biti otvorenija.

BloombergAdria.com

Na radost publike, Jovana je snimila novu pesmu i najavila povratak na scenu. U međuvremenu vreme provodi sa ćerkama i prijateljima, ponajviše sa Marijom Šerifović.

Zajedno su putovale u Ameriku, odakle se Jovana Pajić vratila puna utisaka.

- Deca uživaju jer su na raspustu, bili smo u Budvi, a išla sam i kod Marije Šerifović u Los Anđeles. Prijalo je, ali je bilo kratko. Oduševila sam se ljubaznošću ljudi, ali tamo ne bih mogla da živim.

Za razliku od Jovane, Sale Tropiko ponovo je našao sreću na emotivnom planu. NJegova izabranica nije iz javnog života, a pevač ne želi da otkrije njen identitet.

BloombergAdria.com

- Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog, i zbog moje dece, da ih zaštitim od toga - poručio je u jednom intervjuu.

Ipak, gostujući na Hype televiziji, Sale Tropiko je otkrio zanimljiv detalj. Naime, na pitanje da li je devojku upoznao dok je još nosio burmu, kratko je odgovorio:

- Nisam, upoznao sam je mnogo pre braka sa Jovanom.

(Story)