Izvor:Foto: ATA images/A. A, Instagram printskrin/prakticnazena_

PRAKTIČNA ŽENA UDALA SESTRU: O potezu mladenaca svi pričaju

Izvor: Nportal

09.07.2024.

13:54

"NA PITANJE zašto svadbu prave u Beogradu, a ne u NJujorku, odgovor je – Ed je insistirao jer je želeo da to bude u zemlji njegove drage."

Voditeljka i autorka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, nedavno je udala sestru, a njihovo neobično venčanje postalo je viralno na društvenim mrežama.

Kako je voditeljka objasnila, u pitanju je srpsko-američka svadba, s obzirom da je zet iz NJujorka.

Ipak, svadbenu žurku organizovali su u jednom popularnom restoranu u srpskoj prestonici, nakon što su sudbosnono „da“ izgovorili u Hramu Svetog Save.

BloombergAdria.com

- Ovo je moja sestra Nevena, a ovo je moj zet Ed. Ed, ti si sad zet i postaćeš poznat kad te okačim na Instagram jer imam mnogo pratilaca - kroz smeh je rekla Nataša novopečenom zetu, a potom dodala:

- Moja sestra i zet doveli su mnogo rodbine i prijatelja iz belog sveta i napravili miks kultura, ljubavi i sreće. Na pitanje zašto svadbu prave u Beogradu, a ne u NJujorku, odgovor je – Ed je insistirao jer je želeo da to bude u zemlji njegove drage - objasnila je voditeljka.

Tu nije kraj iznenađenjima. Ovu neobičnu svadbu obeležilo je i iznenađenje koje su mladenci pripremili za sve goste.

Svaka zvanica dobila je torbu sa poklonima, počev od tradicionalnog srpskog pića - rakije, ajvara, pa sve do naočara za sunce.

Možda i najveće iznenađenje bila je korpa usred restorana prepuna papuča, kako bi dame mogle da odmore noge od visokiih potpetica.

(Grand)