Izvor:Foto: Profimedia / Instagram printskrin/danijelastajnfeld, Tara Radovanović

NASTAVLJA BORBU: Danijela Štajnfeld tužila Branislava Lečića

Izvor: Nportal

10.07.2024.

17:17

DANIJELA ŠTAJNFELD još jednom je odlučila da tuži Branislava Lečića.

Glumica Danijela Štajnfeld pokrenula je privatnu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Lečića zbog javne uvrede.

BloombergAdria.com

 

Naime, u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je ročište u postupku koji je glumica Danijela Štajnfeld pokrenula protiv glumca Branislava Lečića.

U pitanju je privatna tužba zbog javne uvrede. Kako je za Blic TV rekla advokatica Sofija Ilić, okrivljeni Branislav Lečić je gostujući u televizijskim emisijama govorio neistine o njenoj klijentkinji što predstavlja uvredu.

BloombergAdria.com

 

Današnje ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, međutim, do toga nije došlo. Sudija Dušica Ristić je naredno ročište zakazala za oktobar kada će biti predočeni dokazi i saslušane obe stranke u postupku.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da se ovo dvoje glumaca nađu pred pravosudnim organima. Pre tri godine Danijela je izašla u javnost sa tvrdnjom da ju je 2012. godine Branislav Lečić silovao.

Pokrenula je krivičnu prijavu, pokrenut je i postupak, oboje su saslušani u VJT koje je kasnije tu krivičnu prijavu odbacilo. Taj predmet i dalje privlači pažnju javnosti, a o kojim se tačno uvredama radi u ovoj privatnoj tužbi znaće se u oktobru kada budu izneti dokazi.

Blic