Izvor:FOTO: ATA images/F.S. / Printskrin Instagram montenegrina_o

"ONA JE CAR, ZAPEVALA JE CECU": JK ispunula želju voditeljki

Izvor: Nportal

10.07.2024.

18:56

"Kasnije sam je pitala je l' zna da otpeva nešto od Cece, ona je rekla 'znam' i zapevala. Baš je ispala car!"

Bivša voditeljka, sada kreatorka Olja Crnogorac, gostovala je u jednoj emisiji gde se dotakla bolne teme borbe za potomstvo i pokušaja da se ostvari u najvažnijoj ulozi uz pomoć surogat majki, nakon čega se prisetila "ranih radova".

BloombergAdria.com

 

Olja je bila voditeljka emisije u koju je, zbog slučajnog događaja ispred zgrade u kojoj je živela, došla Jelena Karleuša i zapevala pesmu Cece Ražnatović, s kojom pop diva godinama unazad nije u dobrim odnosima.

BloombergAdria.com

 

- Jelena je došla u moju emisiju samo zato što sam se ja mesec dana dobacivala loptom s jednim malim ispred moje zgrade, počela je Olja i nastavila:

- Jednom mi je neki klinac dobacio loptu, a ja onako, sva nakinđurena, našminkana, s torbama, krenem da se dobacujem s njim. Prošlo je neko vreme i ja sam zvala Karleušu da dođe u emisiju, a ona mi kaže: 'Ne bih došla, ali zbog malog što igra fudbal, hoću'. Ispostavilo se da je on neki njen nećak i da joj je rekao kako se dobacuje sa Oljom.

Voditeljka je potom u emisiji na K1 otkrila i da je bila izenađena kada ju je videla uživo:

- Ja sam bila na ogromnim štiklama, a ona viša od mene. Ona je pojava. NJeno lice je bilo čisto, nijedna pora, kao bebina gu*a, ja sam bila fascinirana i kako izgleda i kako je bila divna i pričljiva... Kasnije sam je pitala je l' zna da otpeva nešto od Cece, ona je rekla 'znam' i zapevala. Baš je ispala car!

Kurir