Izvor:Foto: Printskrin Instagram westoncagecoppola /christinafulton / Profimedia

SIN Nikolasa Kejdža pokušao da UBIJE svoju majku

Izvor: Nportal

11.07.2024.

09:48

SIN poznatog glumca u bunilu svoje psihičke krize umalo je usmrtio svoju majku.

Veston Kejdž, sin poznatog glumca Nikolas Kejdža, uhapšen je pod sumnjom da je fizički napao svoju majku, glumicu Kristinu Fulton. Incident se dogodio nekoliko nedelja nakon što je Kristina viđena sa ozbiljnim povredama lica. Prema izveštajima, 33-godišnji Veston je priveden u sredu zbog optužbi za napad smrtonosnim oružjem.

BloombergAdria.com

 

Porodična drama

Izvori navode da je Veston napao majku tokom psihičke krize, što je šokiralo mnoge, iako su neki upućeni tvrdili da je ovakav ishod bio očekivan. Ovo nije prvi put da je Veston u centru skandala; 2017. godine bio je uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola, izazivanja nesreće i napuštanja mesta događaja.

Reakcija javnosti

Mediji su brzo reagovali na vest o hapšenju Vestona Kejdža, ističući njegove prethodne probleme sa zakonom i naglašavajući ozbiljnost optužbi koje su sada usmerene na njega. Takođe, spekulisalo se da je njegov otac, Nikolas Kejdž, platio kauciju od 150.000 evra kako bi oslobodio svog sina.

Reakcija Kristine Fulton

Nakon što je hitna pomoć intervenisala, glumica Kristina Fulton odbila je da ode u bolnicu, uprkos ozbiljnosti povreda koje je zadobila. Ova odluka izazvala je dodatnu pažnju javnosti, koja je pokušala da pronikne u dinamiku porodičnih odnosa i razume šta je dovelo do ovakvog tragičnog događaja.

Ko je Veston Kejdž Kopola?

Sin slavnog Nikolasa, rođen je 26. decembra 1990. godine. Glumac je, muzičar i producent, a trenirao je i više borilačkih veština.

Republika