Izvor:Foto:ATA images

KRATKO I MILO: Marija dala ćerci popularno ime

Izvor: Nportal

11.07.2024.

11:24

NASLEDNICA DŽeja Ramadanovskog Marija Ramadanovski porodila se i na svet donela devojčicu.

Povodom Marijinog porođaja, oglasila se Andrijana Tomanić, koja je pevačem provela poslednjih 20 godina života. Otkrila je kako se Marija oseća posle porođaja: 

- Presrećna sam. Dobro nam došla Mia. Čestitam mami Mariji i tati Stefanu. Srećno rođenje Mie - rekla je ona.

Ime Mia, aktuelno je sigurno desetak godina u regionu i u inostranstvu. Značenje imena se tumači na više načina. Interesantno je da je to skraćenica od "Marija". 

Koreni imena Mia dolaze od italijanske reči "mia"što znači "moja", a isto znači i grčka reč "mea", a za koju se smatra da je osnova za grčko poreklo pomenutog vlastitog imena.

Marija Ramadanovski je prošle godine stala na ludi kamen sa svojim izabranikom Stefanom Davidovićem. Par je obavio građansko venčanje biće u jednom restoranu u kojem se održava i svadbeno veselje.

Mladi bračni saputnici plesali su prvi ples uz pesmu pokojnog DŽeja:

Inače, ćerke pokojnog DŽeja Ramadanovskog Marija i Ana podržale su projekat Aleksandra Radulovića Fute o "DŽej tribute bendu".

- Ako Bog da, s obzirom da sam u drugom stanju, čim se oporavim nadam se da ću biti deo tog benda. Dajem im podršku i to je pravi pogodak. Mislim da je publika ostala željna tate i tatinih nastupa, kroz ovaj bend će i dalje živeti i on i njegove pesme - rekla je ćerka legendarnog pevača, pa otkrila kako je došlo do saradnje i da li bila iznenađena povodom iste.

- Čuli smo se preko novinarke sa gospodinom Futom, sestra i ja smo na sve to pristale, jer opet kažem, oni su ljudi koje je tata jako poštovao, voleo i stalno pominjao, tako da ne vidim ništa loše u tome - rekla je Marija.

(Telegraf)

#VIP #Marija Ramadanovski #porođaj Marija Ramadanovski #Ćerka Marija Ramadanovski #ime ćerka Marija Ramadanovski #DŽej Ramadanovski