Izvor:Foto: Printskrin Instagram/bursacaleksandra_official

"GDE IDE OVAJ SVET": Pevačicu probudio vrisak pokradene žene

Izvor: Nportal

11.07.2024.

11:52

U toku jutarnjih časova se dogodila pljačka u Zemunu, a pevačica je otkrila da ju je vrisak žene probudio.

Aleksandra je na svoj Instagram stori stavila fotografiju počinioca i dodala: 

- Jutros sam mislila da sanjam kada sam čula vrištanje. Gde ide ovaj svet? - napisala je ona, pa dodala:

BloombergAdria.com

Da je srećna u ljubavi sa deset godina mlađm izabranikom, nedavno je priznala pevačica. Stevan je Aleksandru verio u Parizu.

- Tačan datum kada smo se upoznali bismo ipak zadržali za sebe. Verujte, vezu krijemo i više nego što možete da zamislite i ponosni kako smo u tome uspeli. Trudili smo se da javnost ne sazna, nije da nije bilo teško, ali smo uspeli - rekao je pevač.

Komentari na mrežama da je "Aleksandra upecala piletinu" mu, kaže, ne smetaju.

- Ne vidim ništa loše u tome, neprimetna je razlika u godinama ako sve fukncioniše kako treba. Iskreno, od prvog dana me je naučila da budem uporan i strpljiv, procenite sami zašto. Zaista me je naučila kako da podnesem sve udarce koje nosi ovaj posao, a isto tako i određene životne i na tome sam joj beskrajno zahvalan - kaže Stevan i otkriva zbog čega je baš odlučio da je veri u Diznilendu:

- Oduvek je pričala da želi sa voljenom osobom da ode u Diznilend. S obzirom na to da je odabrala mene, odlučio sam da zaista pamti to putovanje do kraja života. Ona je po prirodi kao prava devojčica, tako da je sve to moralo biti bajkovito. Svadbu planiramo krajem godine. Pripreme su u toku i sigurno ćete biti obavešteni na vreme. Bitno je da su kumovi izabrani, ostalo ćemo sve lako - rekao je on za "24sedam"