Izvor:Foto: Profimedia

Preminula majka DŽon Bon DŽovija - tri dana pred svoj rođendan

Izvor: Nportal

11.07.2024.

12:28

MAJKA legendarnog muzičara DŽona Bon DŽovija, Kerol Bon DŽovi, preminula je u 83. godini u medicinskom centru u NJu DŽerziju.

- Naša majka bila je snaga na koju se moralo računati, njen duh i stav oblikovali su ovu porodicu. Mnogo će nam nedostajati - izjavio je muzičar nakon tragičnog gubitka, piše People.

DŽon Bon DŽovi je u ranijim intervjuima često isticao da su mu roditelji bili velika podrška tokom karijere.

BloombergAdria.com

- Uvek su me podržavali, što je bilo neverovatno. Jer sam mogao doći kući u jedan ili dva ujutro, a morao sam biti u školi do osam sati. Samo su rekli: 'Dođi na vreme za školu, znaš da je to tvoja odgovornost, ali sledi svoj san'. Kako sam postajao stariji, shvatio sam da je muzika veliki dar koji sam dobio od svojih roditelja - ispričao je muzičar jednom prilikom za medije.

Na putu do slave uvek je imao podršku svoje majke Kerol, koja ga je bodrila i davala mu vetar u leđa da celom svetu pokaže svoj talenat za muziku. Sa 17 godina DŽon je radio kao čistač u muzičkom studiju svog rođaka Tonija, a kada je 1980. godine muzičar Meko snimao pesmu u tom studiju Toni je predložio DŽona da otpeva pesmu "R2-D2 We Wish You A Merry Christmas". Tada je sve krenulo i bila je to prva njegova potpisana pesma. tri godine kasnije dobio je ponudu da snimi ploču. Ostalo je istorija.

BloombergAdria.com

Najveći hitovi benda Bon DŽovi, čiji je frontmen DŽon, su "It's my life", "Always", "Never Say Goodbye", "I'll be there for you", "Runaway" i mnogi drugi.