Izvor:Foto: D. Milovanović

KAMIONDŽIJE - NOVI KRUG: Vidite kadrove sa snimanja 4. sezone

Izvor: Nportal

12.07.2024.

19:07

U UBU uveliko traje snimanje četvrte sezone serije "Kamiondžije d.o.o.", u režiji Filipa Čolovića.

Naša ekipa posetila je lokaciju na kojoj se snimaju nove avanture likova koje tumače istaknuti glumci Tihomir Stanić i Nenad Jezdić.

Reditelj Filip Čolaković istakao je da uslovi na snimanjima povremeno nisu nimalo laki.

- Naša serija ima takve lokacije... Otpadi, ciganmale, stovarišta, vožnje kamionom. Uglavnom je 40 stepeni, nezaštićeni smo, tako da je za ekipu, a i za glumce koji su u kostimima, to dosta naporno - istakao je Čolaković.

- S druge stane, mi se zabavljamo, trudimo se da nam bude vedro, veselo. Ja uvek kažem da je najteže snimati komediju, i to u ovakvim uslovima, za razliku od drama, gde vi možete malo i da ćutite... Ovde morate da budete verdi, da budete zabavni. To naročito važi za naša dva glavna glumca, Nenada Jezdića i Tihomira Stanića - objasnio je reditelj.

Celu izjavu reditelja, koji je naglasio da je ubeđen da ekipa snima najbolju sezonu serije, možete poslušati u videu, u kojem su zabeleženi i detalji sa snimanja.

BloombergAdria.com

 

Više o seriji zainteresovani čitaoci moći će da čitaju i u "TV Novostima" koje izlaze petkom kao dodatak štampanom izdanju "Večernjih novosti".

Delić atmosfere sa snimanja mogu vam dočarati i fotografije u galeriji: