Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/lukamodric10

5 LETA STARIJA,OSVOJIO JE PREKO POZIVA Ovo je Modrićeva žena

Izvor: Nportal

12.07.2024.

20:22

Karlos Alkaraz plasirao se u finale Vimbldona, gde će se, nadamo se, suočiti sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem koji se upravo bori tu šansu protiv Musetija.

U Alkarazovoj loži je danas sedeo i hrvatski fudbaler Luka Modrić, koji je na meč došao sa suprugom Vanjom.

Par je bio i slično obučen, oboje su nosili teget sakoe, a za mnoge koji ne znaju, fudbaler je "pao" na nju čim ju je ugledao.

- Video sam je kako sedi u pabu kraj maksimirskog stadiona. Bio sam previše sramežljiv da bih uopšte razmišljao o tome kako da stvorim priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja, saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lepa i odavala je utisak da je drugačija od drugih - rekao je jednom Luka.

Vanja je tada radila u agenciji Zdravka Mamića, a hrvatski mediji pisali su da je sve počelo njenim tročasovnim telefonskim razgovorom s Lukom, kao i da je veza od početka bila toliko ozbiljna da su posle šest meseci započeli zajednički život.

- Bio sam silno uzbuđen kad je nazvala, ali sam to, naravno, prikrio. Predstavila se, razmenili smo nekoliko uvodnih rečenica, a ja sam joj spomenuo kako je znam iz viđenja. Trudio sam se da stalno postavljam pitanja i otvaram nove teme, samo da što duže bude na liniji. Razgovarali smo o svemu i svačemu, o njenom poslu, saigračima, o tome kakav će biti Dinamo, kako mi je da igram za Inter iz Zaprešića gde sam bio na pozajmici, mladoj reprezentaciji, kako mi se sviđa život u Zagrebu.

Osetio sam kako se opustila i tako je naš prvi kontakt potrajao više od tri sata. Bio sam zadovoljan dogovorom da ćemo se videti kad se vratim u Zagreb, a povod je, naravno, trebalo da bude pronalaženje stana. Ali sama pomisao da ću se sastati s njom bila mi je VAU! Nadao sam se da je taj naš prvi, dugi razgovor bio odličan početak - ispričao je Luka, a prenosi Gloria.

Za razliku od mnogih supruga i devojaka fudbalera, Vanja živi povučenim životom, daleko od reflektora i scene. NJih dvoje venčali su se u maju 2010. godine u Zagrebu, a kum im je bio saigrač Modrića iz Totenhema Vedran Ćorluka.

Bračni par Modrić ima troje dece - sina Ivana i dve ćerke, Emu i Sofiju.

BloombergAdria.com

 

Za razliku od skromne i povučene Vanje, njena majka je od fudbalera Dinama dobila nadimak šefica. Ona je radila u Dinamu i znala sva tadašnja poslovanja, pa su je fudbaleri zvali čim im je trebala neka informacija o premijama.

(Mondo)