Izvor:Foto: ATA images

"ILI PLAĆAŠ ILI NE ZOVEŠ!" Jovana ima savet za muškarce

Izvor: Nportal

12.07.2024.

22:05

VODITELJKA Jovana Jeremić svojim izjavama i ponašanjem često skreće pažnju javnosti na sebe, a nedavno je jednim potezom ponovo uspela da uzburka javnost.

Jovana je bila gost jedne emisije u kojoj se govorilo o muškom ženskim odnosima, pa je voditeljka još jednom iskoristila priliku da iskaže svoje mišljenje na ovu temu.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa!

Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje! - povišenim tonom završila je Jovana.

BloombergAdria.com

- Ili plaćaš putovanje, ili ne zoveš na putovanje - dodala je u emisiji "Magazin In".

Jovana Jeremić trudna?

Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi da biznismenom Draganom Stankovićem. Međutim juče je Jovana iznenadila sve lepim vestima, a ona i Dragan će možda dobiti dete.

BloombergAdria.com

Gostujući u jednom podkastu, Jovana Jeremić nagovestila je da je trudna. Voditeljka je ipak ostala misteriozna, ostavila je prostora za razmišljanje, ali sudeći prema njenom osmehu, uskoro će nas obradovati lepim vestima.

- Osećam da ću imati lične promene u pozitivnom smislu. Možda sam trudna, ne znam, sada sam u toj fazi da još uvek ne znam. Možda sam trudna, ovo ti je ekskluziva – rekla je Jovana u emisiji "Pričaonica Sanje Ćulibrk".

(Blic)