Izvor:Foto: N. Paraušić, Profimedia

NOLETOVI TAST I TAŠTA: Oni su roditelji Jelene Đoković

Izvor: Nportal

13.07.2024.

12:19

RODITELJE Jelene Đoković, za razliku od Novakovih javnost nema često prilike da vidi, budući da su izabrali da privatnost zadrže za sebe.

Iako javnost verno prati svaki potez njihove naslednice, Miomir i Vera Ristić su za sve ove godine uslikani svega nekoliko puta. Takođe, Jelena nije često govorila o njima, a ipak svaki put kada ih je pomenula bilo je to sa puno ljubavi.

Jelena ima dve godine stariju sestru Mariju, a kako je otkrila najveći uticaj na njihovo odrastanje imala je njihova majka, koju je opisala kao lavicu.

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je jednom prilikom Jelena.

BloombergAdria.com

 

Govoreći na temu muško ženskih odnosa, supruga našeg najslavnijeg tenisera otkrila je da je njen otac uvek bio velika podrška supruzi i da je ni u jednom momentu nije sputovao što je njihovoj porodici uvek davalo vetar u leđa.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO: