Izvor:Foto: ATA images, Instagram/mirakosovka

UMRO BRAT SLAVNE FOLKERKE: Otišao je moj Dragan

Izvor: Nportal

13.07.2024.

17:44

"Sahrana je u ponedeljak u Vrnjačkoj Banji"

Pevačica Mira Kosovka ostala je bez brata Dragana. Ona se oglasila na Instagramu, objavila je fotografiju brata i vreme i mesto sahrane.

- Obaveštavam familiju i rođake da je moj brat Dragan Mican Petričević preminuo jutros. Sahrana je u ponedeljak u Vrnjačkoj Banji - napisala je ona u opisu fotografije.

Mira Kosovka, je devedesetih godina bila izuzetno popularna. Međutim, nju život nije mazio. Pretrpela je jake udarce i ostajala bez osoba koje je neizmerno volela. U javnosti je više puta govorila o porodičnim tragedijama, kada su njeni najbliži zverski ubijani, a potom se suočila sa novim udarcem.

- Živeli smo jako dobro, braća su bili inženjeri, a ne u sirotinji kako se priča. Moja familija je ostala dole do kraja bombardovanja, srednji brat Mića mi je ubijen 1981. godine kada su počeli prvi nemiri. Nestali su on i drugar koji su ubijeni u nedođiji. Bio je unakažen, nije imao oči, obrve, nos, ni usta. Nakon toga smo svi ostali dole. Stalno sam govorila mojoj majci da se izađe. Moja majka je zaklana i bačena, još je nisu pronašli. Pored naše kuće je most, a na ravnici je podrum vina, a tu su ležali njih petoro pet dana. Niko nije smeo da im priđe zbog vojnika koji ih je čuvao - pričala je pevačica u svojoj ispovesti.

BloombergAdria.com

Jedina Mirina želja je da nađe kosti svoje majke.

- Ja sam uvek osoba koja se nada, jedina želja mi je da to nađem. Otac je jedini umro kako mu je suđeno, tri, četiri godine pre mame, imao je rak pluća – izjavila je pevačica.

(Kurir)