Izvor:Foto: Profimedia/Jutjub/ CariTVSrbijaHrvatskaCrnaGoraBosnaMaked.SVIZAJEDNO

"BORILA SE DA ŽIVI" Šenonine "sestre" izjavile saučešće

Izvor: Nportal

15.07.2024.

10:47

SVET je potresla vest da je preminula čuvena glumica Šenon Doerti koja je bila zvezda serije "Čari".

Glumica je preminula od raka, a povodom njene bolesti i smrti oglasile su se i ostale tri glumice koje su glumile njene sestre u popularnoj seriji.

Alisa Milano, koja je glumila Fibi, najmlađu sestru, izrazila je tugu. Privatno, godinama nisu bile u dobrim odnosima. 

-Nije tajna da smo Šenen i ja imale komplikovan odnos, ali u suštini ona je bila osoba koju sam duboko poštovala i kojoj sam se divila. Bila je talentovana glumica, koju su mnogi voleli, a svet je manje mesto bez nje. Moje saučešće svima koji su je voleli- izjavila je glumica za Entertaiment tonight.

Alisa, koja sada ima 48 godina je pre nekoliko godina istakla da se njihov odnos poboljšao sa vremenom

-Rekla bih da je naš odnos sada srdačan. Preuzimam odgovornost za veliki deo tenzija koje su se desile među nama. Mislim da je veliki broj naših sukoba nastao jer sam je smatrala konkurentom, a ne sestrom. I to je upravo zbog sestrinske veze serije osećam krivicu zbog svoje uloge u svemu ovome-priznala je Milano za Entertainment Tonight.

Šenon je dobila poziv od Alise kada joj je dijagnostifikovan rak dojke.

-Kada sam čula za njenu dijagnozu, nazvala sam je. I slala sam joj poruku svakih nekoliko meseci samo da je proverim. Poštujem je. Ona je sjajna glumica, koja toliko voli svoju porodicu i voleo bih da imam samopouzdanja da to budem razumeli u vreme kada smo snimali zajedno- dodala je glumica.

Zbog neslaganja sa Alisom, Šenon je napustila seriju 2001. godine, posle tri sezone, a njen lik je ubijen.

Tokom prošle godine, njihova koleginica, Holi Mari Komb, koja je tumačila Pajper, Holi Mari Kombr, tvrdila je da je producent emisije DŽonatan Levin priznao da je Alisa razlog zašto je Šenen napustila emisiju nakon tri sezone.

Iskreno saučešće izjavila je i Rouz Makovan koja je glumila polusestru Pejdž, koja je bila veštica belosvitac. Ona je ušla u seriju posle Šenoninog isključenja: 

-Šenon Doerti je imala srce lava. Strast prema zanatu se često pogrešno označava kao problem. Šenon je bila strast. Upoznala sam je 90-ih i bila sam zadivljena. Kasnije u životu, upoznati je bolje, bio je predivan poklon. Ova žena se borila da živi. 

#serija "Čari" #Šenon Doerti #preminula Šenon Doerti #Alisa Milano #Rouz Makovan #Holi Mari Komb