Izvor:FOTO: Printskrin Instagram tijana.dapcevic

LJUBAV DUGA DVE DECENIJE: On je muž Tijane Dapčević

Izvor: Nportal

16.07.2024.

15:23

PEVAČICA JE o njemu uvek govorila lepe reči i nije krila svoju ljubav na prvi pogled.

Milan Dapčević, muž popularne pevačice Tijane Dapčević, postao je poznat javnosti pre dve decenije. NJihov brak, iako nije bio bez turbulencija, danas je simbol ljubavi i podrške. Tijana je nedavno podelila fotografiju svog supruga sa plaže, pokazujući da je njihova veza i dalje jaka.

BloombergAdria.com

 

Domaći mediji su pisali da je Tijana svojevremeno Milana uhvatila u nezgodnoj situaciji sa konobaricom, ali je prešla preko ovog izleta i nikad ga više nije spomenula.

Danas su njih dvoje skladan par koji se međusobno podržavaju. Imaju sina Vuka, koga zajedno vaspitavaju i bodre kroz život. Milan se povukao iz javnosti, ali Tijana povremeno deli njegove fotografije, pokazujući da je njihova ljubav i dalje jaka.

Tijana je nedavno podelila fotografiju svog supruga sa plaže. Iako su sede prošarale kosu i bradu Milana, on izgleda odlično, što je navelo Tijanu da izrazi ponos i ljubav prema svom suprugu.

Milan i Tijana godinama imaju svoj biznis u koji su mnogo uložili, a ona je jednom prilikom o tome govorila.

- Možeš da ideš da mlatiš orahe, pa to oni lepo padnu, a onda ti ne treba ona mašina za trešenje koju si platio mnogo para. Onda sve to ide u mašinu za sušenje, tako da je dobro imati plantažu - objasnila je.

Blic