Izvor:Foto: ATA images, Profimedia

TRUDNA JOVANA STOJILJKOVIĆ: Glumica čeka PRVO DETE sa kolegom

Izvor: Nportal

17.07.2024.

09:08

GLUMAČKI par Jovana Stojiljković i Goran Bogdan presrećni su zbog prinove.

Popularna glumica Jovana Stojiljković je u drugom stanju! Ona čeka prvo dete sa svojim partnerom, glumcem Goranom Bogdanom sa kojim je u višegodišnjoj vezi.

NJi dvoje su se pojavili zajedno na jednom događaju u Hrvatskoj, pa je bilo jasno da par čeka prvo dete, te da je glumica u poodmakloj trudnoći.

BloombergAdria.com

Da u njihov dom stiže prinova par je vešto skrivao od javnosti. 

Veza 43-godišnjeg hrvatskog glumca i 11 godina mlađe srpske glumica, koja je publici najpoznatija po ulozi u filmovima "Južni vetar" i "Vera", u jednom trenutku je prekinura, ali su Jovana i Goran shvatili da ne mogu jedno bez drugog, te su obnovili vezu krajem 2021. godine, samo nekoliko meseci nakon raskida.

BloombergAdria.com

Vezi su tada navodno presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu baš viđali, ali na kraju su se ipak ponovno spojili. NJihova ljubav rodila se 2019. godine, a javnost je za romansu saznala kad se Bogdan pojavio s velikim buketom cveća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je Jovana imala glavnu ulogu. Nakon toga smo ih mogli zajedno videti na raznim događanjima, ali o svom privatnom životu nikada nisu želeli mnogo da govore.

Poslednji put zajedno su viđeni na 52. Festu u Beogradu na premijeri filma "Za danas toliko" u kom igra Goran Bogdan. 

Glumca je u stopu pratila njegova 11 godina mlađa izabranica, a Goran i Jovana su bili vidno raspoloženi i nasmejani. Sve vreme su se držali za ruke i, što za njih dvoje nije uobičajeno, jasno pokazivali koliko se vole.

BloombergAdria.com

Podsetimo, Goran i Jovana su se upoznalina snimanju serije "Senke nad Balkanom".

(Informer)