Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro/Printskrin/Instagram/jeremicjovana

"SAMO VAS POSMATRAM": Pratioce iznervirao detalj kod Jovane

Izvor: Nportal

17.07.2024.

09:26

JOVANA Jeremić često je aktivna na društvenim mrežama, a ovim potezom je "razbesnela" pratioce.

Jovana svojim načinom obraćanja, izjavama i ponekad provokativnim stajlingom izazove burne reakcije kod gledalaca. 

Jedan deo javnosti priznao je da mu se ne sviđa način na koji pojednici veličaju Jovanu, pa i način na koji ona to često radi. 

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink" je na svom Instagramu okačila video na kom majstor postavlja njenu sliku i napisala: 

"Sada prisustvujemo jednoj istorijskoj sceni kačenja mog portrera. Molim majstora da centrira ovaj čuveni portret koji je dobio nagradu u Londonu. Zašto se kači portret? Pa kada ja nisam kod kuće, a tu su neki gosti koji me ne vole, da ih moj portret progoni, da ih nervira, a sve pod naslovom: "Samo vas posmatram". I kada nisam tu ja vas i dalje progonim. Vaša Jovana Jeremić - rekla je voditeljka.

Voditeljka je za ovu priliku obukla zlatnu mini suknju i duboko dekoltiranu bluzu sa šljokicama,a to je rezultiralo još burnijim komenatrima. 

"Zlatna suknja i šljokice usred dana, užas."

"Ova zena živi u svom crtanom filmu i njoj je tolko dobro da ja nemam reči."

"Neverovatno koliko je ljudi prate i pljuju u komentarima,i prosto se vidi koliko su iznervirani ovi što komentarišu,a ona se tako dobro zabavlja i tako je dobro zabavljaju vaši komentari. Ne zaboravite, sve to što njoj upućujete, ustvari se vraća vama kao bumerang,a ona uživa i smeje se. Pa ti vidi ko je sad ovde lud."

"Bolje da si ćerkinu sliku okačila, a ne svoju!"

"Daj se sredi, pogledaj kakva ti je kosa i obuci se pristojno, bar kad valjaš nebuloze da bude lakše gledati te."

#Jovana Jeremić #VIP #Voditeljka Jovana Jeremić #pratioci Jovana Jeremić #Instagram Jovana Jeremić #portret Jovana Jeremić