Izvor:Foto: ATA images

"VEOMA DOBRA DEVOJKA" Janjuš pomenuo novac i vanbračnog sina

Izvor: Nportal

17.07.2024.

11:47

MARKO Janjušević Janjuš bio je jedan od glavnih igrača u rijalitiju "Zadruga Elita 7", a učešće je obeleženo vezom sa Aneli Ahmić.

Kada je izašao iz rijalitija, Marko je proveo vreme sa ćerkom Krunom koju mu je podarila bivša supruga Ema, a ostao je u šoku kada je čuo da je u dogovoru sa Emom uticao na događaje u rijalitiju. Kaže da se bori posle svega što se dogodilo u rijalitiju prethodnih deset meseci. 

BloombergAdria.com

 

Nije želeo da komentariše Aneline izjave pošto je rekao da ga ona još uvek voli i poručio je novinarima Inforemera da je pozdrave. 

- Ćerka mi je vratila osmeh na lice posle pakla koji sam preživeo, ona me je sačekala kod kuće - kaže Janjuš.

Kada su ga upitali da li mu je žao što ga je isključila iz donošenja odluke o prekidu trudnoće Janjuš kaže da je "ona isključila sve". Nije više bio raspoložen da govorio o Ahmićevoj, a slično je reagovao i na pomen Maje Marinković.

BloombergAdria.com

 

Dok je zadrugar bio u rijalitiju, oglasila se Jelena iz Zagreba koja je tvrdila da je bila u vezi sa Janjušem i da je od nje pozajmljivao novac: 

- Pa dobro to je jako lepo, to je veoma dobra devojka i da je pozdravim ovim putem - našalio se Janjušević, pa priznao da ima sina Milisava koji ima 21 godinu i da živi u blizini Kolašina.