Izvor:Foto: N. R/V. T.

Ko je bolji: Jokić ili Lebron? (VIDEO)

Izvor: V. Tojaga/N. Rašić

17.07.2024.

16:42

DOLAZAK Lebrona DŽejmsa, Nikole Jokića, Stefa Karija i drugih zvezda, privukao je košarkaške ljubitelje iz svih krajeva sveta da se okupe u Emiratima. U i oko "Etihad arene" govori se nebrojano jezika, a većina je stigla da uživo vidi NBA majstore na delu.

Mini-turniru u Abu Dabiju u okviru priprema za Olimpijske igre u Parizu okupio je reprezentacije SAD, Australije i Brazila.

Metež je gde god da se Amerikanci pojave. Naravno, na kratko, većinom su izolovani i nedodirljivi za kontakt, dok je atmosfera na njihovim retkim otvorenim treninzima opuštena – ćaskanje i međusobna zadirkivanja, uz marljiv rad. 

Sličnu euforiju izaziva i prisustvo Nikole Jokića. Najviše larme se diglo kada je prvog dana nadmetanja Svetislav Pešić rešio da kompletan tim Srbije pošalje u "šijuniranje" Amera.

BloombergAdria.com

Kao "sav normalan svet" oni su sa tribina posmatrali njihovu utakmicu protiv Australije, a redari su jedva uspeli da smire navijače koji su poželeli da fotografišu trostrukog MVP igrača najbolje košarkaške lige na svetu.

Po fotografijama, transparentima, dresovima i kačketima koje nosi publika, jasno je da marketinški magnetizam "drim tima" privlači najviše pažnje. Ekipa "Nportal.rs" je u Emiratima, a navijače smo upitali jednostavno pitanje: Ko je bolj - Lebron ili Jokić. Ili to i nije baš tako jednostavno pitanje...

Pogledajte šta su košarkaški fanovi širom sveta odgovorili za naše kamere:

@vecernjenovosti Ko je bolji - Jokic ili Lebron - pitali smo gledaoce u AbuDabiju #abudabi #nikolajokic #lebron ♬ original sound - Večernje novosti