Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NE MARI: Šta radi Ristovski posle JAVNIH PROZIVKI Bajića

Izvor: Nportal

18.07.2024.

15:50

GLUMAC uživa sa svojom izabranicom i ne mari za komentare...

Dok domaća javnost bruji o objavi Radoša Bajića, koji je na Instagramu direktno prozvao kolegu i nekadašnjeg dobrog prijatelja, Lazara Ristovskog, glumac ne mari već uživa sa svojom 39 godina mlađom izabranicom.

Lazar se provodi u Berlinu sa glumicom Anicom Lazić, čime se mlada glumica i pohvalila na Instagramu.

- Moja dva Lazara, Berlin ‘24", napisala je Anica u opisu niza fotografija koje je objavila, a na kojima uživa s glumcem i svojim bratom.

Pored ove objave, Anica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila i fotografiju sa aerodorma na kojem je po svemu sudeći sa Ristovskim.

BloombergAdria.com

Podsetimo, Radoš Bajić podigao je danas buru na društvenim mrežama kada je otkrio da Lazar Ristovski "više nije onaj čovek koga je poznavao".

- On iz Ravnog Sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo šta se našlo. On grize jabuku, ja parče kifle, pa razmenjujemo kao braća. Sve to pre pola veka, na beogradskom asfaltu ispred Skupštine. ... Nas dvojica, čisti, mladi, i visoki kao jablanovi, studenti glume i najbolji drugovi. Noć, dan bez prestanka, uvek i svuda zajedno. Vreme oskudnosti i siromaštva, ali i idilična priča o večnom zavetu, o drugarstvu, časti i poštenju... - napisao je Radoš

Ristovski je reagovao na objavu svog kolege rečima:

- Nemam komentara na te gluposti. Izvinite, doviđenja - kratko je poručio Ristovski za Telegraf.