Izvor:FOTO: Profimedia / Printskrin Tiktok mamasinjorina

"OVO NE RADITE": Tiktokerka zapalila gnezdo STRŠLJENA (VIDEO)

Izvor: Nportal

19.07.2024.

12:03

"ZAMALO kuću nisi zapalila - bio je jedan od komentara"

Influenserka i tiktokerka Mama Sinjorina na društvenim mrežama deli trenutke iz svakodnevnog života, a jednim od novijih videa izazvala je brojne reakcije.

BloombergAdria.com

 

Ona je tokom šetnje po imanju primetila gnezdo opasnih stršljena u kućici za ptice i odlučila da sama reaguje i uništi ga.

Odgovorno je istakla da je ovo veoma opasan poduhvat, te da ljudi ne treba sami da pokušavaju ovakve stvari, a potom je podelila nekoliko saveta kako najbezbednije uništiti gnezdo stršljenova.

BloombergAdria.com

 

Ona je veliku kocku sunđera polila benzinom, a zatim i zapalila, nakon čega je kućicu u kojoj su opasni insekti napravili gnezdo, potpuno sagorela.

BloombergAdria.com

 

- Danas sam u toku dana videla leglo stršljenova, sad je mrkla noć i to je idealno vreme da se oni srede. Ovo je jedan opasan zahvat, znate koliko su stršljenovi opasni. NJih nikako ne smete da dirate tokom dana, najbolje je uveče, kada su najmanje aktivni. Nisam smela ni blic da koristim da ne bi krenuli ka meni - navela je ona u svom videu.

- Izbrojala sam preko 14 mrtvih stršljenova i puno njihovih larvi, da ih nisam uništila to bi uskoro bili stršljenovi i to bi bilo jedno ogromno gnezdo. Vidi se koliko su oni različiti od pčela, jer je njihovo saće skroz drugačije. Pčelinje je plemenito i služi kao lek, a ovo je kao neki stiropor.

BloombergAdria.com

 

Inače, na kraju videa se požalila da je videla još jedno gnezdo, koje je takođe bila prinuđena da uništi.

Kurir