Izvor:Foto: Jutjub printskrin/TLC, Instagram printskrin/annalucydecinque

BLIZNAKINJE DELE DEČKA: Cilj im je da istovremeno budu trudne

Izvor: Nportal

19.07.2024.

21:58

AKO nisu zajedno u svakom trenutku - nisu ni srećne.

Ana i Lusi su jednojajčane bliznakinje, a žive kao da su sijamske. Dve crnke poznate su i kao "najidentičnije bliznakinje" na svetu.

Ove bliznakinje iz Perta u Australiji već dugo impresioniraju ljude svojim nerazdvojnim životima, od zajedničkog odlaska u toalet, preko hranjenja, a najluđe - do deljenja partnera.

Osim što dele isti krevet sa svojim partnerom Benom, Ana i Lusi su uradile plastične operacije kako bi održale što sličniji izgled. NJihova veza je toliko jaka da je jednom prilikom, kad je Ana imala zakazan termin kod zubara za vađenje bolnog zuba, Lusi odlučila da prođe kroz isti postupak iako su njeni zubi bili potpuno zdravi.

- Nećemo biti srećne ako nismo identične ili ne radimo stvari istovremeno - obajsnila je Lusi, kako piše "Sun".

Kada je reč o ljubavi i romantici, bliznakinje imaju jednog dečka Bena. I kad su sa njim - obe su sa njim, u svakom trenutku.

- Deljenje dečka za nas znači da ćemo biti zajedno sve vreme - rekle su Ana i Lusi u emisiji Extreme Sisters emitovanoj na TLC-u.

Bliznakinje, koje su svog sada verenike upoznale pre više od deset godina, ispričale su da su pokušale da se viđaju s različitim momcima, ali to jednostavno nije funkcionisalo. Kažu i da među njima nema ljubomore - čak ni kada Ben poljubi drugu sestru odmah nakon što se mazio s jednom od njih.

Ovaj neverovatan duo, koji se zajedno i tušira, otkriva da da su se suočile s najizazovnijim zadatkom dosad - pokušajem da zatrudne istovremeno.

- Želimo da sve zajedno doživimo. Ne možemo živeti jedna bez druge. Na kraju dana, to je način na koji odlučujemo da živimo svoj život i tako smo srećne. Bićemo tu jedna za drugu. Sve dok je dete srećno i zdravo, to je jedino što je važno - zaključile su.

(Ona.rs)

#bliznakinje Ana i Lusi #jednojajčane bliznakinje #Bliznakinje #Australija vesti #planeta #planeta vesti #zanimljivosti