Izvor:Foto: Tanjug/AP

POVUKAO SE IZ JAVNOSTI Preminula Istvudova nevenčana supruga

Izvor: Nportal

20.07.2024.

11:28

HOLIVUDSKA ikona Klint Istvud, 94, u žalosti je zbog gubitka voljene Kristine Sandere.

On je potvrdio ovu tragičnu vest u kratkoj izjavi i najavio da se neće dalje oglašavati:

- Veoma će mi nedostajati. Kristina je bila ljupka, brižna žena - rekao je Istvud (94) u saopštenju povodom smrti nevenčane supruge. Za sada nije objavljen uzrok smrti.

Istvud i Sandera, koji su kao par, čuvali svoju privatnost i detalje o emotivnoj vezi, upoznali su se dok je ona radila kao hostesa na njegovom imanju, hotelu „Misn ranč" na poluostrvu Monterej gde Istvud živi decenijama.

Iako je Istvud glumac i režiser sa takozvane „A-liste", Sandera je imala nešto „skromniji profil". Osim njene veze sa Istvudom, o njoj se ne zna mnogo, a nije bila prisutna ni na društvenim mrežama.

Par je vodio miran zajednički život u Karmel na moru, malom primorskom gradu u kojem je Istvud svojevremeno bio gradonačelnik.

Sandera je pratila svetski poznatu zvezdu na mnogim događajima, posebno u vezi sa njegovim filmovima. Na dodeli Oskara 2015, njegov film Snajperista bio je nominovan za šest priznanja, uključujući i nagradu za najbolji film.

Klint se na tom događaju pojavio sa Sanderom i to je zapravo bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Godine 2016. par se pojavio na projekciji Istvudovog filma Čudo sa Hadsona, a 2017. zajedno su bili i ​​na Kanskom festivalu.

Sandera se takođe pridružila Istvudu i celoj njegovoj porodici — uključujući troje njegove dece, njegovu unuku i Istvudovu prvu ženu, Megi DŽonson — na premijeri njegovog filma Mazga iz 2018.