Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/sasaki.cantor

Pevač (35) zagrlio obožavatelja, pa umro od strujnog udara

Izvor: Nportal

20.07.2024.

14:18

BRAZILSKI pevač Ajres Sasaki preminuo je tokom koncerta u brazilskom gradu Salinopolisu, javlja magazin People. Imao je 35 godina.

Naime, Ajresu je tokom nastupa prišao jedan obožavatelj i zagrlio ga. Spoj mokre odeće obožavatelja i obližnjeg električnog kabla rezultirao je smrtonosnim strujnim udarom, a pevač je na mestu preminuo.

Zasad nije poznato zašto se obožavatelj pojavio u mokroj odeći, a policija Salinopolisa istražuje incident.

Oglasili su se i iz hotela u kom je koncert održan. "Podrška smo njegovoj porodici i preduzimamo sve potrebne mere. Sarađujemo s nadležnim službama u cilju pravilnog razjašnjenja događaja", poručili su.

Ajres je bio pevač, arhitekta i urbanista. NJegovi prijatelji su mu nakon tragične smrti odali počast na Instagramu: "Uvek je bio divna osoba, svi smo ga voleli. Izuzetna osoba, susretljiva, veliki profesionalac", napisali su.

Iza njega je ostala supruga Marijana, s kojom je bio u braku 11 meseci. Ona se putem Instagrama svima zahvalila na podršci u teškim trenucima.

“Želela bih vam zahvalim za svaku poruku ljubavi i utehe, za svaku molitvu u ovom teškom vremenu kroz koje prolazimo”, napisala je, prenose mediji. “Nisam još uspela da pročitam sve poruke, ali odgovoriću na svaku. Hvala vam", poručila je.

#Ajres Sasaki #brazilski pevač Ajres Sasaki #VIP #preminuo brazilski pevač Ajres Sasaki