Izvor:Foto: B. Subašić/Profimedia, ATA images

"OČEKUJEMO GA" Vernici otkrili - Milan postao iskušenik?

Izvor: Nportal

21.07.2024.

08:02

MILAN Stanković je pre više od pet godina napustio estradu i posvetio se Bogu, molitvama i boravku u manastirima.

Jedan od onih koje je u prethodnom periodu najviše posećivao je manastir Podmaine u Budvi.

Kako prenose domaći mediji, koji su posetili pomenuti manastir, vernici tamo imaju samo reči hvale za pevača.

BloombergAdria.com

- Milana smo neko vreme stalno viđali, dolazio je s majkom. Dečko je divan, baš je dobar. Normalno se ponašao. Pio je rakiju s nama i ručali smo zajedno. Ove godine ga nismo videli, ali ga očekujemo, nadamo se da će doći - rekao je jedan od prisutnih vernika u manastiru - rekao je izvor, međutim na pitanje da li je Milan postao iskušenik, rekli su sledeće.

BloombergAdria.com

- Nismo sigurni. Nismo to čuli. On je ovde dolazio zarad spokoja i mira, i tih teških životnih situacija kroz koje je prošao. Dolazio je i zbog mame, koja je, kao što smo vam već rekli, bila ovde s njim - završili su oni.

Podsetimo, prilikom naše prošlogodišnje posete ovom manastiru jedan od monaha nam je pričao o Milanovoj želji da krene monaškim putem.

BloombergAdria.com

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, to jest našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro - rekao nam je tada ovaj monah.

(Kurir/Blic)