Izvor:Foto: Instagram printskrin/dragomirdespic_design, Profimedia, Jutjub/Desingerica, ATA images

Desingerica HOSPITALIZOVAN nakon skandal nastupa u CG

Izvor: Nportal

21.07.2024.

14:48

KONTRAVERZNI reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ponovo je privukao pažnju javnosti svojim skandaloznim nastupom u jednom klubu u Budvi.

NJegovi fanovi su bili frapirani kada je reper tokom nastupa rendao kačkavalj po publici, lupao jaja, ređao kore za pitu fanovima na glavu, i čak pljunuo devojci iz publike u usta. Ovi "performansi" koji su karakteristični za Desingericu, izazvali su šok i negodovanje među prisutnima.

BloombergAdria.com

Međutim, nakon skandaloznog nastupa, Despić je izazvao dodatnu zabrinutost među svojim fanovima objavom fotografije iz bolničkog kreveta, gde je bio priključen na infuziju.

- Kad sistem blokira - naveo je reper u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Inače, ovo nije prvi put da reper završava u bolnici zbog premorenosti, te se postavlja pitanje da li je ovo samo mala pauza ili signal ozbiljnijeg zdravstvenog problema.

Podsećanja radi, prošlog leta na Crnogorskom primorju, popularni reper Dragomir Despić Desingerica upoznao se sa rijaliti zvezdom Majom Marinković. NJihova bliskost je brzo privukla pažnju javnosti, a fotografije na kojima su uhvaćeni zajedno na bazenu dovele su do spekulacija o njihovoj tajnoj vezi. Oboje su demantovali ove glasine, ističući da su samo prijatelji. 

BloombergAdria.com

Tokom Marinkovićkinog boravka u rijalitiju "Elita", Despić je javno iskazao podršku svojoj prijateljici i poželeo joj pobedu, a njihova interakcija nastavila se i nakon njenog izlaska iz rijalitija. Naime, Maja je objavila provokativan snimak na kojem pozira uz Despićev čuveni hit, a reper je javno pokazao simpatije lajkovanjem njene objave.

(Informer)