Izvor:Foto: Profimedia, Shutterstock, Jutjub printskrin/Muhteşem Yüzyıl

NEMA ODRICANJA: Dijeta čuvene Hurem-osmislila sopstveni režim

Izvor: Nportal

21.07.2024.

18:58

DIJETA Merjem Uzerli je efektna i jednostavna.

Kada se turska glumica Merjem Uzerli nedavno prošetala kanskom Kroazetom tokom prestižnog filmskog festivala, svi su konstatovali samo jedno – da nikad bolje nije izgledala.

Popularna glumica u avgustu slavi 41. rođendan, ima dvoje dece i liniju na kojoj joj zavide i mnogo mlađe žene. Svojevremeno je otkrila da uživa u hrani i spremanju raznih jela, ali i da joj nije problem da smrša kad god poželi, odnosno kad primeti da su je kilogrami uzeli pod svoje.

- Da budem iskrena, postoje momenti kada se intenzivno bavim sportom, čak preterujem, a ima dana kada ne radim apsolutno ništa. Pokušavam da održim ravnotežu. U jednom periodu mesec dana svakog jutra jela sam hleb sa čokoladnim kremom, a onda nisam mogla da joj se približim godinu dana – priznala je uz osmeh.

BloombergAdria.com

 

Posle ove faze, za doručak je mesecima jela samo hleb i sir. Ali, bila je umerena u tome, pa nije dobila na težini.

BloombergAdria.com

 

Kada zbog neke uloge mora drastično da smrša, čuvena Hurem oslanja se na režim ishrane koji je svojevremeno sama osmislila.

Dijeta Merjem Uzerli zapravo je veoma jednostavna. Kada su joj, dok je igrala u “Sulejmanu Veličanstvenom”, producenti skrenuli pažnju na problem sa težinom, zainatila se i za dva meseca skinula – osam kilograma.

Tajna je u tome da nema odricanja, otkrila je glumica. Umerenost je, da ponovimo, prvo i osnovno pravilo.

BloombergAdria.com

 

- Samo treba niti disciplinovan i stati kada je najslađe. Jela sam i testo, i slatkiše, i meso, i voće, povrće, sve, ali u ograničenim količinama.

(Hello)