Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/thommyschiavo

GLUMAC PAO SA TERASE: Igrao u čuvenoj telenoveli

Izvor: Nportal

22.07.2024.

10:01

BRAZILSKI glumac Tomi Šijavo pao je sa terase.

Tomi je poginuo tako što je izgubio ravnotežu na terasi svog stana. 

Mnogi su ga zapamtili po ulozi u seriji "Pantanal". Tumačio je Žoaoa Zoinja.

Vest o tragičnoj smrti glumca su prvo objavili glumac Leandro Lima, prijatelj Tomija koji je takođe bio deo glumačke ekipe "Pantanala", kao i njegov menadžer, Kaiko de Keiroz. Sada je policija otkrila uzrok smrti glumca, detaljno opisujući nesreću za novine O Globo.

Prema zvaničnom izveštaju Odeljenja za ubistva iz Kujabe, Tomi Šijavo je preminuo nakon pada sa balkona dvospratnice u kojoj je živeo u glavnom gradu Mato Grosoa.

-Dežurna ekipa DHPP-a iz Kujabe je pozvana u subotu ujutru da odgovori na hitan poziv u naselju Boske da Saude, u glavnom gradu. Na adresi, u dvorištu dvospratnice, žrtva je pronađena bez vidljivih povreda na telu, kako leži na betonu, na oko četiri metra od sprata gde je živela- saopštio je DHPP u izjavi.

Ekpa Odeljenja za ubistva iz Kujabe je uradila analize sigurnosnih kamera zgrade, koje su pokazale fatalan pad glumca iz serije "Pantanal" usled gubitka ravnoteže.

-Policajci su pregledali kamere zgrade i snimci su prikazali trenutak kada je žrtva sedela na gornjem spratu. Nakon toga, legao je na pod na nekoliko minuta, a zatim, pri ustajanju, izgubio ravnotežu i telo se nagnulo preko ograde, što je dovelo do pada- navela je policija.

-Obavljena je istraga na licu mesta, a telo je prebačeno u IML u Kujabi radi obdukcije- zaključuje se u saopštenju. Istraga takođe pokazuje da su neke svedoci izjavile da su pili sa Tomijem Šijavom neposredno pre nesreće.

#Tomi Šijavo #poginuo glumac Tomi Šijavo #VIP #pao sa terase Tomi Šijavo #brazilski glumac Tomi Šijavo #serija "Pantanal"