Izvor:Foto: Cheshire Police, Shutterstock

MUŽA POLILA KIPUĆOM VODOM Evo i što - umro u najgorim mukama

Izvor: Nportal

22.07.2024.

17:00

IME Korine Smit mnogi povezuju sa ženom koja je odlučila da svesno žrtvuje sebe zbog terora koji su preživela njena deca, dok je drugi ipak zovu beskompromisnom ubicom.

Korina je osuđena na minimum 12 godina do doživotne kazne jer je bacila vrelu vodu sa šećerom na svog muža dok je spavao nakon čega je on umro u najstrašnijim mukama. Međutim, ogroman broj ljudi potpisao je peticiju da bude puštena, opravdavajući njen čin.

Korina je bila obična žena iz Engleske. Imala je 59 godina kada je ubila svog muža koji je imao 81 godinu. Ubila ga je u njihovoj zajedničkoj kući nakon što je saznala da je njen muž seksualno zlostavljao njihovu ćerku i sina.

Korina je pomešala 3 kilograma šećera sa kofom vode. Zagrejala je to i kada je proključalo sve je sasula na muža koji je spavao. Vrela voda je opekla njegove ruke i torzo. Kada ga je policija zatekla koža je otpadala sa njegovog tela.

- Majk je odveden u bolnicu gde je pune dve nedelje trpeo strašne bolove i na kraju je umro - rekla je policija i dodala : "Ta smrt je bila bolna i surova".

BloombergAdria.com

 

Kako je ispričano tokom suđenja, šećer koji je Korina sipala u vodu je ono što pokazuje svu njenu surovost.

- Voda se tako zgusne i postane lepljivija, pa prijanja za kožu. Ostavila ga je u agoniji - rečeno je na Korininom suđenju.

Ona je inače, saznalo se tokom procesa, nakon što ga je polila vrelom vodom, otišla do komšija, čak devet kuća dalje od njihove kako bi rekla šta se desilo pa je i to uticalo na vreme dolaska Hitne pomoći.

Korina je muža napala, kako je ispričala, nakon što je saznala strašnu istinu o onome šta je uradio njihovoj deci. Kako se kasnije saznalo sa suđenja ona je bila uverena da je muž silovao njihovog sina, ali i njenu ćerku koju je imala iz prethodnog braka.

- Mi ne možemo da kažemo da li su ove optužbe na račun Majkla Bejsa istinite ili ne, ali je tužilac priznao da one postoje i da je Korina bila ubeđena da su tačne - ispričao je njen advokat za "The Sun".

Inače, Korinin sin Kreg je izvršio samoubistvo.

Bio je uznemiren pre smrti i bio je u zatvoru zbog ozbiljnog napada. Ispričao je majci da je čovek koga je napao bio pedofil i da ga je seksualno dodirivao. Dan pre smrti bio je smireniji i rekao je: "Mama, on je pedofil", saznalo se kasnije na suđenju.

Tužilac je na suđenju tvrdio da je znala tačno šta radi.

- Tvrdimo da je nameravala ili da ubije Majkla ili da mu nanese ozbiljnu povredu, pa je kriva za ubistvo - tvrdio je tužilac iako je Korina ispričala drugačiju priču.

- Samo sam "pukla" i bila sam tako emotivna, nisam delovala iz osvete - rekla je ona policiji.

Ona je pobegla iz kuće nakon napada i rekla komšiji nekoliko kuća dalje: "Mnogo sam ga povredila, mislim da sam ga ubila." Pozvana je hitna pomoć i policija je takođe stigla na lice mesta.

Kada su ga zatekli uspeo je da kaže policiji samo jednu rečenicu: "Samo želim da umrem".

(Blic)