Izvor:Foto: Instagram printskrin/arian_arnes

HAJRIZIJEVA ŽENA: "Ubili su ga Srbi, priča će se nastaviti"

Izvor: Nportal

22.07.2024.

17:27

FATON Hajrizi neutralisan je od strane pripadnika Specijalne antiterorističke policije nakon što je po drugi put, za 24 sata, napao policijske službenike. Hajrizi je prvi put na policiju pucao 17. jula kada je u blizini graničnog prelaza kod Loznice ubio Nikolu Krsmanovića, a teško ranio Vjekoslava Ilića.

Ubrzo nakon što je objavljena vest da je srpska policija pronašla Hajrizija, njegova supruga Liridona Šalja je na društvene mreže objavila njihove zajedničke fotografije, a zatim se oglasila za albanske medije gde je rekla da ne veruje u smrt svoga supruga dok ne vidi njegovo telo.

Međutim, na jednoj fotografiji se obratila i "onima koji su joj ubili partnera".

- Moj Bože, koliko dugo sanjaš? Oni što su ti to uradili, neka žive u paklu. Čoveče velikog srca, zauvek ćeš živeti u našim srcima. - napisala je ispod jedne objave.

BloombergAdria.com

 

Liridona Šalja je na Instagram profilu objavila fotografiju oca, Remzija Šalje koji je bio pripadnik terorističke takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), koji je bio optužen za otmicu civila albanske nacionalnosti za koga se sumnja da sarađuje sa Srbijom.

- Tata, nedostaješ mi da budeš ovde, tvog zeta su ubili Srbi, a priča će se nastaviti - napisala je Lidirona ispod fotografije oca.

Za albanske medije, Šalja je navela da želi da vidi telo Hajrizija.

- Fatoni je bio sa mnom na moj poslednji rođendan, a onda se predao. Razgovarali smo čak i kada je bio u bekstvu. Naš plan je bio da zatrudnim i da se vratimo u normalan život. Ne mogu da poverujem da ga danas nema. Ne znam ko mu je punio glavu - rekla je ona.

Ona je ispričala i da su "svi u neverici" i da čekaju da vide telo Hajrizija, jer će ih samo to uveriti da je mrtav.

- Čula sam da treba da prođe dve nedelje da bi telo bilo transportovano u Albaniju. I njegovi roditelji i ja smo u neverici još uvek - rekla je ona.

BloombergAdria.com

 

Podsećamo, Albanac Faton Hajrizi, osumnjičen za ubistvo policajaca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50), ubijen je u petak u okolini Loznice.

(Blic)