Izvor:Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show/Instagram/alex_mima

RAT ZADRUGARKI: Maja tuži Aleksandru?

Izvor: Nportal

23.07.2024.

10:33

"VIDELA sam da je Car pričao o meni i vidim da me pljuje po tiktoku"

Rijaliti zvezda se pojavila na rođendanu Ane Radulović, a društvo joj je pravio Marko Đedović.

Otvoreno je pričala o odnosu sa Filipom Carem, Stanislavom Krofakom kao i najavljenim tužbama za Aleks Nikolić.

- Prelepo se osećam, mnogo mi je falila sloboda. Videla sam da je Car pričao o meni i vidim da me pljuje po tiktoku, ja bih zamoilila ljude da giftaju, jer dok neko gifta ja kupujem stanove. Nemam vremena da se bavim svojom prošlošću. Imala sam gomilu poruka i poziva i odgovorila sam na jedan poziv, a ja ničiju trudnoću nisam spominjala. On tako godinama funkcioniše, očigledno mu fali reklama preko mene, on mene ne interesuje - rekla je i porekla da postoji dopadanje između nje i Davida Dragojevića. 

-  David je moj prijatelj, ja sam došla sa Markom Đedovićem i mi se svi lepo družimo - Maja je ponula i odnos sa Krofakom.

- Mi smo u čistom prijateljskom odnosu i to je sve - bila je kratka Maja.

- Ne mogu da otkrijem lokaciju gde je stan, ali sam prezadovoljna svojim uspehom, sa 28 godina sam jako ponosna na tebe - izjavila je Maja, pa nastavila o Filipu Caru i Aleksandri:

- Ne bavim se nešto preterano njegovim životom. NJemu i Aleksandri sam poželela svu sreću, ali oni očigledno imaju potrebu da me uvlače u taj odnos. Ukoliko bude nastavila da tvrdi stvari koje je nikada nisam izgovorila podneću tužbu - rekla je Maja, pa prokomentarisala svoj plasman u Eliti:

- Nisam razočarana što nisam pobedila, svakako sam na visokoj poziciji i svakako sam ispunila svoji cilj i hvala svima koji me vole. Treba mi odmor, još je rano da pričamo o novoj sezoni "Elite". Pre bih ušla u "Elitu", nego u "Farmu" - rekla je Maja.

(Alo)

#VIP #Aleksandra Nikolić #Maja Marinković #tužba Maja Marinković Aleksandra Nikolić