Izvor:Foto: Profimedia, ATA images

"ON JE KAO DETE" Ova lepotica NAJBOLJE poznaje Bogdana (FOTO)

Izvor: Nportal

24.07.2024.

10:27

BOGDAN Bogdanović, poznati košarkaš, predvodiće srpsku reprezentaciju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj 32-godišnji sportista, omiljen među damama, imaće snažnu podršku na terenu. Ali, šta je to što ga čini posebnim van terena?

Bogdanović je poznat ne samo po svojim sportskim dostignućima, već i po svom privatnom životu. Povezivan je sa brojnim damama, uključujući teniserku Olgu Danilović i glumicu Jovanu Stojiljković. Međutim, on ističe da mu je porodica na prvom mestu.

BloombergAdria.com

Bojana Bogdanović, Bogdanova sestra, igra ključnu ulogu u njegovom životu. Kada je Bogdan otišao u Ameriku da nastavi košarkašku karijeru, Bojana je stavila svoj život u drugi plan da bi mu pomogla. Danas je angažovana u vođenju njegovog kampa i fondacije, pružajući podršku mladim talentima koji sanjaju da budu kao Bogdan.

Bogdan je jednom prilikom izjavio:

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života".

Bojana Bogdanović je nedavno u emisiji „Oko” opisala svog brata kao "detinjastog" i "kao neki Petar Pan". Priznala je da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata, pokazujući koliko je posvećena podršci njegovoj karijeri.

BloombergAdria.com

- Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome – rekla je nedavno u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.