Izvor:Foto: J. Ćosin, Jutjub printskrin/Slavisa Vujic

PEVAČU IZGORELA KUĆA NA KOSMETU: Sumnja da je požar podmetnut

Izvor: Nportal

26.07.2024.

15:47

Pevaču Slaviši Vujiću izgorela je kuća na Kosovu i Metohiji, a kako kaže, sumnja da je požar podmetnut.

NJegov porodični dom nalazi se u u Kosovskoj Vitin i selu Vrbovac. Popularni pevač poslednjih osam godina nije bio u svom domu, a incident se dogodio devetnaestog jula.

- Tačno je, desio se požar. Mislim da je podmetnut. Ja sam se noćas vratio sa Kosova i Metohije, ali paljenje se desilo 19. jula noću. Ne mogu da grešim dušu da kažem na koga sumnjam, bilo bi nečasno. Možda je naručeno.

Ja tamo ne živim, a kuća je moja porodična. Da je plamen bio jači izgorela bi cela ulica. Meni je to javio brat od strica u subotu ujutru, a ja sam otišao u ponedeljak jer sam ovde imao dogovorene nastupe, pa nisam mogao odmah da odem. Na licu mesta sam bio u ponedeljak ujutru i imao sam šta da vidim - rekao je Slaviša i dodao:

BloombergAdria.com

 

- Izgoreo je dnevni boravak. Šteta je velika. Sve mora da se renovira i onda je to dupli trošak. Šta da radim, jedva sam izdržao. Morao sam da pijem tabalete za smirenje. Sva sreća da nije bilo žrtava, ali da se vatra proširila, moglo je da zahvati i druge kuće. Tu su sve stariji ljudi i sve je to moglo da izgori.

(Kurir)