Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Nikad nije kasno, Shutterstock

NAŠ PEVAČ U NESREĆI IZGUBIO SINA: Zbog tuge napustio pevanje

Izvor: Nportal

26.07.2024.

17:45

SNOVE i želje pevača i nekadašnjeg učesnika šoua „Nikad nije kasno“, Božidara Stamenkovića prekinula je saobraćajna nesreća u kojoj je izgubio najstarijeg sina Aleksandra, nakon čega je stavio tačku na svoju muzičku karijeru.

Miran život i uspeh u spotu i muzici nije značio ništa kada mu je porodična tragedija promenila život i volju za istim.

–  Nikad nisam prestao da slušam muziku, ali sam zbog smrti svog sina prestao da pevam. To je bilo jako bolno i tužno, ali živimo sa tim, tuga je i dalje u srcu– ispričao je Božidar svojeveremno za Grand.

Dugo je razmišljao da li zaista da se prijavi za takmičenje jer nije bio siguran da li ponovo može da pusti glas, ali su ga sinovi nagovorili, i nisu pogrešli jer je svojim glasom probudio najdublje emocije kod publike.

– Jednog dana kad pođem Gospodu na ispovest, ja ću ovo veče poneti sa sobom meni i mom sinu. Da mi ovo neko ne ukrade, ja sam krenuo sa scene – rekao je takmičar nakon pojavljivanja u emisiji, kada je priznao i kako mu je podrška supruge izuzetno važna.

BloombergAdria.com

 

– Toliko pozitivnih reči koje izlaze iz nje nama je dalo snagu da se sve ovako desi u emisiji. Volite se ljudi jer bez ljubavi i pesme ni života ne bi bilo – rekao je pevač u jednom intervjuu za Grand.