Izvor:Foto: ATA images

"KAO DA JE NEKO UPOTREBIO ČAROBNI ŠTAPIĆ" Komšije o Kaći

Izvor: Nportal

27.07.2024.

14:21

PEVAČICA Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u ljubavnoj idili iz koje su dobili ćerku.

Komšije ovog bračnog para ističu da je pevačicu fudbaler promenio i da je ona prava porodična žena: 

- Kaća izgleda bolje nego ikada. Iako svi znaju da je udata kada prođe kompleksom za njom okreću glavu i odmeravaju je. Čak i kada šeta ćerkicu. Možda bi mogla i koji kilogram više da nabaci lepo bi joj stajalo. Mislim da Marku to ne bi trebalo da smeta, pa ona je javna ličnost u nju su svakako oči uprte ceo život, kaže jedan od čuvara.

Marko i Katarina nisu dugo u novom stanu, pa stariji koji tu žive ne znaju o kome je reč, dok mlađi znaju: 

- Marka smo retko viđali otkako su se uselili jer je on valjda bio u nekoj stranoj zemlji, a ona je stalno u trku. Viđamo je u obližnoj prodavnici preko puta kada ode u veliku nabavku i kako se igra sa ćerkicom. Dosta se uozbiljila od kada je postala majka. To verovatno i vi novinari primećujete jer se ranije pisalo o njenim provodima, a sada je više nema u tim rubrikama.

Dve srednjoškolke hvale pevačicin izbor za modu, a često su je viđale u društvu Andreane Čekić. 

- Uvek gledamo kako je obučena, ali torbe koje ona nosi o njima možemo samo da sanjamo. Mislim da u torbama i obući ima hiljade evra, dok nema komplekse da joj odeća bude neki brend koji svaki prosečan Srbin nosi. Nije umišljena i deluje pristupačno. Viđali smo je sa Andrijanom Čekić ovde u obližnjem kafiću, kažu one.

Komšije kažu da je Kaća danju porodična žena, noću prava seks bomba.

- Tokom dana je možete videti kako vodi ćerkicu, kupuje namirnice i hemiju. Tu joj često dođe i familija, otac joj je često sa njom. Bude bez šminke i sa kosom svezanom u punđu, a onda posle nekoliko sati je vidite kako izlazi iz ulaza i ide na nastup kao seks bomba. Bukvalno kao da je neko upotrebio čarobni štapić i potpuno je transformisao. To njen posao zahteva i mislim da dobro pliva i balansira u tome.

(Blic) 

#VIP #Katarina Grujić #pevačica Katarina Grujić #komšije Katarina Grujić #Marko Gobeljić