Izvor:Foto: Jutjub printskrin/erinsboroughnews

Preminula zvezda hit serije - zaspala i nije se probudila

Izvor: Nportal

28.07.2024.

11:39

ZVEZDA "Suseda", koja je bila poznata po ulozi Lin Skali, preminula je mirno u petak u Melburnu, dok su pored nje bile ćerke, Eloiz i Sara.

U petak, 26. jula, svet je izgubio jednu od svojih najsjajnijih zvezda - DŽenet Andrevartu, poznatu po ulozi Lin Skali u popularnoj australijskoj seriji "Susedi". NJena smrt u 72. godini je zavila mnoge u tugu, ali je ostavila neizbrisiv trag u svetu umetnosti i zabave. Vest o njenoj smrt je objavljena u nedelju, 28. jula, a zvaničan nalog serije u kojoj je glumila podelila je dirljivu objavu na društvenoj mreži Instagram.

- Svi iz "Suseda" su duboko ožalošćeni zbog smrti DŽenet Andrevarte - navodi se u objavi.

Rođena u Melburnu, DŽenet je svoju karijeru započela kao nastavnica muzike pre nego što je odlučila da sledi svoju strast ka glumi. Nakon završene dramske škole, brzo je osvojila televizijske i pozorišne uloge, ali će zauvek ostati upamćena po svojoj ulozi u "Susedima". Lin Skali je postala ikonični lik, osvojivši srca gledalaca širom sveta svojom autentičnošću i toplinom.

Pored "Suseda", DŽenet je ostavila dubok trag i ulogom Rebe Ken u seriji "Zatvorenik". NJena glumačka veština je došla do punog izražaja u ovoj seriji, gde je još jednom pokazala svoj talenat i šarm koji su je činili nezamenljivom.

DŽenet je bila posvećena umetnica, a njen talenat nije bio ograničen samo na televiziju. Veliki deo svog vremena provela je radeći u pozorištu, učestvujući u brojnim produkcijama i ostavljajući neizbrisiv pečat na svakoj predstavi.

NJeni najbliži prijatelji su je opisivali kao strastvenu, radoznalu, velikodušnu i zabavnu osobu, koja je ostavila neizbrisiv trag u njihovim srcima. Dirljive reči njenih kolega iz "Suseda" svedoče o tome koliko je DŽenet bila voljena i poštovana ne samo kao glumica, već i kao osoba.