Izvor:Foto: Instagram printskrin/womenofthe_90s

PAMTIMO JE KAO NAJLEPŠU GLUMICU U "TVIN PIKSU": Evo kako danas izgleda Šerilin Fen (FOTO)

Izvor: Nportal

06.09.2021.

15:37

ŠERILIN Fen je u kultnoj seriji "Tvin piks" koja se prikazivala devedesetih godina, bila zapažen lik što zbog glume što zbog njene lepote. LJubitelji ove televizijske priče pamte je po liku Odri Horn.

Šerilin je rođena u Mičigenu, odrasla je u porodici muzičara, a zbog želje da što pre postane glumica napustila je srednju školu.

Nakon "Tvin piksa" glumila u više filmova, poput "Of Mice and Men", "Ruby", "Boxing Helena", "Rude Awakening", "Two Moon Junction" i "Liz: The Elizabeth Taylor Story" u kome je glumila Elizabet Tejlor na koju veoma liči.

Glumica je za pomenutu ulogu bila nominovana za dve značajne nagrade, za Zlatni globus i za nagradu Emi.

Zvezda kultne serije Dejvida Linča u kojoj je tumačila zavodljivu i koketnu džepnu veneru iz američke provincije, poslednjih godina posvetila se duhovnom razvoju o čemu sama svedoči rečima da je njena biblioteka svakim danom bogatija za nekoliko naslova.

Uprkos tome što i dalje radi punom parom, snima jednako uspešno za film i televiziju - posebno je zapažena njena uloga u seriji "S.W.A.T". Šerlin Fen odbija da se prikloni hoilivudskom trendu estetskih zahvata zbog koga su neke njene koleginice i vršnjakinje (Nikol Kidman, Meg Rajan, Demi Mur) izgubile prepoznatljive crte lica.

Glumica je posle ove serije ostvarila niz uloga, a danas u 56. godini i dalje obara s nogu svojim izgledom holivudske dive.

#Šerilin Fen #glumica Šerilin Fen #serija Tvin Piks #VIP