Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak

VOZIO U PIJANOM STANJU: Kažnjen sa 120.000 dinara

Izvor: Tanjug

29.07.2024.

14:54

SAOBRAĆAJNA policija isključila je iz saobraćaja vozača sa 2,92 promila alkohola u organizmu na auto-putu Batrovci - Beograd, a prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara, sa 240 sati rada u javnom interesu i devet meseci zabrane upravljanja automobilom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su prilikom kontrole saobraćaja na auto-putu Batrovci - Beograd, područje opštine Pećinci, zaustavili  pedesetosmogodišnjeg muškarca koji je, upravljajući „fijatom“ sa 2,92 promila alkohola u organizmu, učinio saobraćajni prekršaj nasilnička vožnja, saopštio je MUP.

Saobraćajna policija je vozača isključila iz saobraćaja i odredila mu zadržavanje do 24 časa, u kojem roku je priveden nadležnom prekršajnom sudiji, koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara, sa 240 sati rada u javnom interesu i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

"Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju", navodi se u saopštenju MUP-a.