Izvor:Foto: Instagram printskrin/alesto

STOJANOVIĆ SA "TRAMPOM I KIMOM" Poslao poruku:"Lobiram" FOTO

Izvor: Nportal

29.07.2024.

18:47

JEDAN OD najpoznatijih komentatora i sportskih novinara Aleksandar Stojanović nalazi se u Parizu odakle uživo izveštava sa Olimpijskih igara.

Stojanović je često aktivan na društvenim mrežama odakle sa svojim pratiocima deli priče sa svojih putovanja. 

Ovaj put, poznati sportski komentator je imao interesantno društvo, budući da je u blizini Trijumfalne kapije naišao na muškarce koji neodoljivo podsećaju na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim DŽong Una.

- Lobiram - prokomentarisao je Aca zajednički selfi u šaljivom duhu.

BloombergAdria.com

 

Čuveni Aca Informacija svakodnevno se uključuje iz Pariza, u koji su ovih dana uprte oči celog sveta.

Rođen je u Beogradu, a karijeru je počeo tokom studentskih dana, 1993. godine, u programu Radio Indeksa. Iako je diplomirao ekonomiju, sportski prenosi bili su veći izazov, a očigledno i veća ljubav.

Kako piše Vikipedija, pisao je za časopis Tempo, da bi se kasnije obreo na BK televiziji, gde je radio prenose Premijer lige i zaradio prvi medijski nadimak – Aca Englez. 

Drugi nadimak, Aca informacija, dobio je jer je pažnju gledalaca skretao statističkim podacima i informacijama o igračima tokom utakmice. 

Sportskoj redakciji Radio-televizije Srbije pridružio se 2006. godine. Imao je autorske emisije, ali i kratak izlet u zabavni program 2018, kada je sa koleginicama Draganom Kosjerinom i Kristinom Radenković vodio Beoviziju.

Iako je javna ličnost, o Acinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa. Doduše, šuškalo se da je davnih dana, dok su oboje radili na BK televiziji, bio u vezi sa Natašom Miljković, ali su to vešto krili od javnosti.

BloombergAdria.com

 

Budući da ga je lepa voditeljka jednom prilikom pozvala u svoju emisiju, verujemo da su ostali u dobrim odnosima.