Izvor:Foto: Tiktok printskrin/altheareinhardt

Evo šta se nalazi u poklon kesi koji su dobili svi olimpijci

Izvor: Nportal

01.08.2024.

12:11

Na većini takmičenja, ali i svečanih događaja širom sveta, pravilo je da zvanice dobijaju takozvane poklon torbe, odnosno pakete iznenađenja sa nizom poklončića, koje su najčešće obezbedili sponzori.

Ni Olimpijske igre nisu izuzetak, a danska rukometašica Eltija Rajnhart objavila je na TikToku video u kome je otkrila sadržaj ovog paketa.

Mlada Dankinja pokazala je neke od zanimljivih poklona koje je dobila po dolasku na Olimpijske igre.

Na samom početku Eltija pokazuje crnu platnenu torbu sa logotipom Olimpijade, a iz nje vadi poklon karticu, a zatim putni neseser sa šarenim printom inspirisanim olimpijskim motivima sa nizom kozmetičkih proizvoda za kožu, kosu i zube.

U poklon torbi su i plavo-crna plastična flaša za vodu, kao i termos u jarkocrvenoj boji. Ipak, poslednji poklon koji je pokazala je zaista pravo iznenađenje i prilično neočekivano.

Rukometašica je, naime, izvukla crnu kutiju, a u istoj ju je sačekao potpuno novi pametni telefon, čija se cena u slobodnoj prodaji kreće oko 1.200 evra.

Organizatori su istakli da su poklon torbe podeljene samo onima koji borave u Olimpijskom selu, a dodali su da telefon pripada limitiranoj seriji, odnosno ukrašen je olimpijskim logoom i dobija se uz E-SIM sa 100 GB interneta i neograničenim pozivima i porukama.

- To će sportistima omogućiti da ostanu povezani sa prijateljima i porodicom tokom Igara - piše na veb sajtu organizacije.

(Blic žena)