Izvor:Foto: N. Skenderija

DETALJI HAPŠENJA POLICAJKE: NJenim pištoljem ubijen muškarac

Izvor: Nportal

01.08.2024.

15:07

Policijska službenica Uprave granične policije iz Sombora K. K. (45) uhapšena je zbog sumnje da je u saizvršilaštvu učestvovala u krivičnom delu ubistvo pre pet godina.

Sumnja se da je, osim nje, u ubistvu učestvovao i njen tadašnji dečko P. B. (36) iz Vrbasa, kao i D. S. (37) iz Sombora, koji se već nalaze iza rešetaka zbog izvršenja drugih krivičnih dela.

Sumnja se da je ona 2019. godine odvezla tadašnjeg momka do jednog sela u okolini Sombora, kako bi uzeo novac od državljanina Slovenije po imenu Tomas. Sumnja se da je, ona ostala u autu, a da je njen partner izašao i počeo da se raspravlja sa Slovencem.

Kako piše Kurir, pre nego što je izašao iz automobila, oteo je njen službeni pištolj. 

Tokom rasprave je povukao obarač i ubio Slovenca. Potom se vratio u automobil, ali graničnoj policajki nije vratio oružje, već ga je odneo sa sovom. Sumnja se da joj je nakon izvršenog zločina pretio i da joj je tražio novac kako bi joj vratio pištolj, kao i da je pretio njenoj ćerki.

Navodno, K. K. je, kako više nije mogla da trpi pretnje i ucene, smislila plan.

U junu 2020. godine je prijavila policiji da joj je ukraden pištolj, a onda je sa D. S. iz Sombora premestila telo muškarca kog je njen dečko ubio. Telo su odneli na Monoštorski put. Tamo je policija pronašla skelet i u toku su DNK analize kako bi bio utvrđen identitet.

Još nije zvnično potvrđeno da je u pitanju ubijeni Slovenac.