Izvor:Foto: ATA Images

PORODILA SE CARSKIM REZOM: Detalji Kaćinog porođaja

Izvor: Nportal

02.08.2024.

11:57

KATARINA Živković je postala majka prvi put u životu u 35. godini života.

Naša pevačica je na svet donela dečaka, a kako je protekla priprema za porođaj i sam porođaj, otkrio je izvor blizak pevačici. Dete je dobilo odličnu ocenu, a mlada majka se oseća dobro posle porođaja: 

- Kaća je stigla u Narodni front u sredu nakon što se posavetovala sa bračnim parom koji joj je vodio trudnoću i zakazala carski rez. Nakon dva dana i početka kontrakcija, otišla je na porođaj. Sve je prošlo u najboljem redu, te je rodila zdravog dečaka kog je željno iščekivala svih ovih meseci. Iako se oporavlja od anestezije, a tek je čeka oporavak od reza, oseća se dobro i srećnija je nego ikad zbog toga što je majka i što konačno može da uzme svog sina u ruke - navodi izvor blizak pevačici.

Pevačica je rešila da se porodi u državnom porodilištu, jer je načelnik Narodnog fronta vlasnik privatne klinike kojoj je ukazala poverenje tokom vođenja trudnoće.

Nekoliko meseci pred porođaj, Katarina je uložila u opremanje sobe za svog naslednika oko 30.000 evra, pa je sve čeka spremno kada izađe iz porodilišta.

- Prvo dete uvek dođe kao inspiracija budućih mama da kupe sve što su oduvek želele dok su maštale o majčinstvu. Tako je bilo i kod Kaće. Sve što je štedela svih ovih godina, i sklanjala sa strane nakon nastupa, uložila je u to da obezbedi svom prvom detetu najlepši kutak. Krevetac koji je izabrala je krevetac jednog od najskupljih stranih brendova, a od istog brenda je naručila i komodu za presvlačenje koja je podešena tako da se fioke same zatvaraju bez da se čuje ikakav zvuk. Samo ta dva komada su je koštala oko 5.000 evra. Baš se bacila na spremanje mesecima pre nego je rodila sina i uživala u tome kao da dete u prodavnici igračaka - navodi izvor koji ističe da Živkovićeva vreme provodila isključivo sa porodicom i partnerom, pa ne čudi što je tokom trudnoće ukinula druženja po restoranima i izlaske kako bi se odmorila za sve pare i uživala u svakom trenutku.

- Iako joj je trudnoća došla iznenadno, Kaća je od prvog dana rešena da izbege svaki mogući stres, nepotrebna cimanja i druženja. Okružila se svojom porodicom i prijateljima, a najviše vremena provodila sa emotvnim partnerom koji joj je u svemu ugađao. Taman kad smo pomislili da ne može da je mazi i pazi više nego prethodnih godina, desilo se da zatrudni, pa ju je tokom svih devet meseci gledao kao princezu i nije dozvoljavao čak ni kesu da podigne - zaključuje izvor za Alo!. 

Kada je u javnost izašla vest da je u drugom stanju, pevačica je rekla da će se truditi što više može da sakrije ko je otac njenog deteta: 

- Moj emotivni partner nije javna ličnost, i ja se trudim da poštujem ne samo njegovu privatnost već i privatnost svih koje volim. To ljubomorno čuvam za sebe. Želim da uživam u lepim stvarima koje su mi se desilo i sebi pružim zasluženi mir sada kada sam dobila najveći dar od Gospoda - rekla je tada za Alo!. 

#VIP #Katarina Grujić #pevačica Katarina Grujić #porodila se pevačica Katarina Grujić