Izvor:Foto: Profimedia

ROĐENI DA SE OBOGATE: 5 znakova Zodijaka koji privlače novac

Izvor: Nportal

02.08.2024.

14:38

OD svih horoskopskih znakova, oni će najverovatnije živeti u izobilju.

Bik

Uživajući u luksuzu, Bikovi su poznati po svom bogatstvu. Oni su vredni radnici koji stalno ciljaju na više, ali nikada ne zaboravljaju na slobodno vreme. Ovi zemljani znaci znaju kako da uživaju u svom novcu. Što više rade, to više privlače. Svoju karijeru vide kao kapiju za raskošan način života.

BloombergAdria.com

Vaga

Društvene sposobnosti Vage mogu ih odvesti daleko u životu. Oni znaju da priđu skoro svakome. Oni su samouvereni kada govore i dovoljno šarmantni da postanu prijatelji sa svima u prostoriji - uključujući i "važnim" ljudima. Poznato je da imaju prijatelje na visokim položajima.

 

Lav

Ambiciozni, samouvereni i veliki sanjari, Lavovi privlače mnogo bogatstva zbog toga ko su. Nije jedan od onih koji odustaju, može da radi naporno kao zemaljski znak i da se "umrežavama" sa ljudima koliko i vazdušni znak. Odišu samopouzdanjem kada uđu u sobu, privlačeći prave pojedince.

Ovan

Ovan je hrabar i odlučan znak koji preuzima rizik. Mnogo novca dolazi Ovnovima, jer su voljni da urade sve što je potrebno da ga dobiju. Vatreni znak ne okleva da sledi ono što želi. Nadmašuju očekivanja, dovoljno su društveni da upoznaju prave ljude i znaju kako da zadrže pozitivan stav.

BloombergAdria.com

Strelac

Poznato da ima sreće u životu, Strelac ima način razmišljanja i ljudske veštine koje im obično omogućavaju ugodan prihod. U moru vatrenih znakova, spremni su da proliju krv, znoj i suze radeći na svojim ciljevima. Oni su inteligentni, otvorenog uma i imaju mudrosti da nastave bez obzira na izazove koji im se nađu.