Izvor:Foto: Profimedia

Koje poznate face trenutno prate meč Đokovića i Alkaraza?

Izvor: Nportal

04.08.2024.

16:47

NA tekućim Olimpijskim igrama u Parizu Novak Đoković još jednom je pokazao svoju dominaciju na teniskom terenu, osiguravši Srbiji srebrnu medalju.

Trenutno se odvija finalni meč između njega i mladog Španca Karlosa Alkaraza, a ceo svet s nestrpljenjem prati ovaj spektakularni duel u borbi za zlato.

Kao na mnogim Novakovim mečevima do sada, i danas su na tribinama prisutne mnoge svetski poznate face, a mi vam otkrivamo koga su to sve olimpijske kamere uhvatile do sada.

BloombergAdria.com

1. Šeron Stoun

Slavna glumica Šeron Stoun velika je ljubiteljka belog sporta, a tokom ovog finala kamere su je nekoliko puta usnimile kako sa napetim izrazom lica prati svaki poen. Zvezda 'Niskih strasti' oduševila je prisutne pojaviviši se u trendi odelu sačinjenom od ležernih pantalona i košulje, kao i oversajz sakoa nešto strožih linija. Ono što ovaj monohromatski dizajn čini toliko posebnim jeste sveprisutni cvetni dezen, koji je u poslednje vreme postao omiljeni izbor svih poznatih dama.

BloombergAdria.com

2. DŽon Travolta

Mega popularni glumac DŽon Travolta takođe je zauzeo svoje mesto na tribinama stadiona 'Filip Šatrije'. Zvezda filma 'Briljantin' opredelila se za klasičnu crno-belu odevnu kombinaciju, a mnogi kažu da nikada nije bolje izgledao.

BloombergAdria.com

3. Serena Vilijams

Legenda ženskog tenisa Amerikanka Serena Vilijams redovna je podrška sa tribina svojim kolegama, a danas iz prvih redova bodri Đokovića i Alkaraza u borbi za olimpijsko zlato.U fensi sportskom autfitu i sa prepoznatljivim velikim naočarama za sunce, Vilijamsova izgleda besprekorno.

BloombergAdria.com

(Glossy)