Izvor:Foto: Profimedia

"Vidi se Srkijev uticaj na snajku!"

Izvor: Nportal

05.08.2024.

16:52

NAJBOLJEG tanisera svih vremena, Novaka Đokovića, sa tribina je tokom finala Olimpijskih igara u Parigu bodrila porodica, a među njima je najvatrenija bila njegova supruga Jelena.

Nole je osvojio toliko željenu i dugo čekanu zlatnu medalju na Olimpijadi pošto je u finalu pobedio svog trenutno najvećeg rivala, Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6). Nole je u 37. godini ostvario svoj san, a potom je uspeh proslavio grupnim zagrljajem sa porodicom i članovima tima.

Jedan od najemotivnijih trenutaka svakako je zagrljaj i poljubac sa suprugom Jelenom Đoković, koja je uz njega od početka karijere i uvek mu je bila najvernija podrška. Jelena je stalno uz sebe imala zastavu Srbije kojom je ponosno mahala tokom meča.

Društvene mreže preplavile su fotografije supruge najboljeg tenisera u istoriji kako maše zastavama Srbije, ogrće se njima, ističe ih svaki put kada primeti da je kamera snima, a bilo je i vrlo simpatičnih trenutaka kada je snimljena sa zastavicom koja viri iz šešira.

– Koliko se srpskih zastava danas vijorilo. Ponos!!! – poručila je Jelena.

Korisnicima ove društvene mreže ništa nije promaklo pa ni Jelenino ponosno isticanje zastave, pa su mnogi istakli da im je ovo iskazivanje patriotizma bilo veoma lepo.

Nizali su se i šaljivi komentari, pa je jedan od korisnika rekao da je na Jelenu sigurno uticao Novakov otac Srđan.

- Sve sve, ali Jelena Đoković počela da srbuje! Vidi se Srkijev uticaj na snajku - napisao je korisnik.

Ono što je sigurno jeste to da je Jelena ponosna na uspeh svog supruga kao i cela nacija, a njemu nikada nije manjkalo reči zahvalnosti koje je često upućivao svojoj supruzi i ostatku porodice zbog podrške koju su mu uvek nesebično pružali.

(Kurir)