Izvor:Foto: Tanjug/AP

"PRVA DAMA SAD" Detalj na Melanijinom prtljagu izazvao buru

Izvor: Nportal

05.08.2024.

19:08

TRKA predsedničkih izbora u Americi je u punom jeku, a strasti su dodatno uzburkane nakon pokušaja ubistva Donalda Trampa i Bajdenovog povlačenja.

Melanija Tramp, bivša prva dama Amerike, takođe nije prošla nezapaženo tokom borbe za najvažniju funkciju u državi, a ono što je svima posebno zapalo za oko jeste - da nje nije bilo na nekim od najvažnijih događaja.

Jedna od retkih situacija kada se supruga Donalda Trampa pojavila u javnosti jeste kada mu je pružila podršku na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milvokiju - gde je zablistala u crvenom.

BloombergAdria.com

 

Međutim, Melanija je sada fotografisana kako napušta Tramp kulu, a jedan detalj je izazvao veliku buru među korisnicima društevenih mreža.

Naime, mnogi su ubeđeni da je prtljag bivše prve dame Amerike u ovom slučaju govori mnogo.

Ležerno obučena u maslinaste pantalone i belu majicu, u papučama, Melanija je oličenje lepote, ali ovog puta nije to ono što je mnogima zapalo za oko - nego njen propratni prtljag, a jedan detalj je izazvao mnogo šuškanja.

Na torbama je zapažen natpis FLOTUS, što je akronim od "First Lady of the United States", odnosno prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

Fotografija se brzinom svetlosti proširila na društvenim mrežama, a fanovi ostavljaju komentare uveliko je nazivajući prvom damom Amerike.

(Espreso)