Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak/ATA images

RASKINULI INDI I ZORAN: Raskid teško pao- Zoran se vezao

Izvor: Nportal

06.08.2024.

09:28

PEVAČICA Indira Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović bili su u vezi, ali je ljubav kratko trajala.

Par se razotkrio tako što su se fotografisali kako provode vreme zajedno na bazenu. Nisu želeli odmah da priznaju da su zajedno, ali su kasnije obelodanili svoju ljubav. Nažalost, veza je kratko trajala, a kako izvor "Kurira " ističe, raskid je oboma teško pao.

- On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri - priča izvor. On tvrdi da će poslovnu saradnju nastaviti.

BloombergAdria.com

 

- U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu - ističe sagovornik za "Kurir". 

- Uvek sam bila naklonjena Zoranu privatno na taj neki ljudski način, prijateljski. Kad se sve to izdešavalo, to me je jako pogodilo. Nisam imala snage da ga javno podržim. Pustila sam da vreme to odradi jer sam znala šta je on i ko je on u sebi. Rekla sam sebi da će s vremenom neke stvari da dođu na svoje mesto i da ću ja da dođem do njega, a on do mene. Nisam neko ko voli da se stavlja u prve redove - rekla je pevačica nedavno za domaće medije. 

BloombergAdria.com