Izvor:Foto: AP/Aaron Favila/Michael Conroy, Instagram printskrin/aleksaavramovic

Ko je misteriozna Teodora, supruga Alekse Avramovića?

Izvor: Nportal

06.08.2024.

16:59

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije na nestvaran način plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu - gubila je sa 24 razlike od Australije, pa pobedila.

Jedan od najzaslužnijih za veliki preokret naše selekcije bio je Aleksa Avramović, koji je svojim sjajnim zalaganjem u odbrani i "izluđivanjem" glavne zvezde "kengura" Petija Milsa bio jedan od ključnih za prelomnu treću četvrtinu u kojoj su "orlovi" primili samo 11, a dali 25 poena.

Nakon odlične treće deonice, Australijanci su ipak dobili poslednju četvrtinu i dvojkom u poslednjim sekundama meč odveli u produžetke u kojem su naši košarkaši bili staloženiji i bolji protivnik. Konačan rezultat četvrtfinalnog meča je 95 - 90 za Srbiju. 

Najbolji pojedinac u našoj selekciji bio je Nikola Jokić sa 21 poenom,
14 skokova i osam asistencija. Aleksa je meč završio sa statistikom od 10 poena, četiri skoka i jednom asistencijom, a uz to je upisao i po jednu izgubljenu i ukradenu loptu.

Odavno je poznato da je on jedan od omiljenih u našoj reprezentaciji, kako među saigračima, tako i među košarkaškom publikom. Ipak, ono što mnogi ne znaju jeste da je Aleksa srećno oženjen, a njegovu izabranicu ste možda čak i zapazili na tribinama.

Plejmejker srpske reprezentacije, koji trenutno nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, prešao je veliki put od Mladosti i Borca preko Italije i Španije, na kraju i Partizana.

Nastavak karijere ovaj srčani košarkaš će provesti u Moskvi, odnosno legendarnom CSKA.

BloombergAdria.com

 

I dok na Olimpijadi Avramović ima podršku cele nacije, verovatno je malo navijača koji ga bodre tako vatreno kao njegova životna saputnica Teodora.

Par je zajedno već godinama, a svoju ljubav su krunisali brakom leta 2022. godine, kada su se na večnu ljubav zakleli u svom rodnom Čačku.

Aleksa je izgledao vrlo elegantno u krem odelu i beloj košulji, dok je njegova izabranica nosila nesvakidašnju belu venčanicu dugih rukava, a oni nisu mogli da sakriju sreću i zadovoljstvo.

O Teodori javnost ne zna mnogo, budući da se ne bavi javnim poslom i ne eksponira u medijima, a pre izvesnog vremena se pisalo da se diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

U svakom slučaju, nju smo često imali prilike viđamo na tribinama, kao jednu od najvernijih Avramovićevih navijačica, a uz njene zagrljaje i poljupce čak i porazi lakše padaju.